Володимир Кличко запропонував Зеленському і Порошенку допомогти здати аналізи за міжнародними стандартами

Володимир Кличко запропонував Зеленському і Порошенку допомогти здати аналізи за міжнародними стандартами

facebook.com/pg/KlitschkoOfficial

Він вже відправив запит про можливість таких тестів до WADA.

Екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко заявив, що готовий допомогти з організацією здачі аналізів кандидатів на пост президента України Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Кличко-молодший вважає, що аналізи треба здати за міжнародними стандартами – у Всесвітньому антидопінговому агентстві (WADA).

"Сьогоднішні ранкові новини про здачу "допінг контролю" кандидатами в президенти України мене здивували і трохи розсмішили! (Так, якщо так спортсмени здавали б тести на допінг, то були б всі суперменами).

Адже кожен зробив це окремо, причому в "своїй лабораторії". Якщо ви так відкриті і зацікавлені в об'єктивному результаті, то зробіть це за репутаційно перевіреним методом міжнародної організації World Anti-Doping Agency (WADA).

Можу організаційно допомогти в цьому процесі, щоб це не мало кустарного вигляду. Довіртеся професіоналам!" - написав Володимир у Fаcebook.

Він додав, що вже відправив запит про можливість таких тестів до WADA.

"Сподіваюся кандидати у президенти не відмовляться", - резюмував Кличко.

Today's morning news about the submitting of "doping control by the presidential candidates of Ukraine surprised me and...

Опубліковано Klitschko П'ятниця, 5 квітня 2019 р.

Нагадаємо, 3 квітня Зеленський викликав Порошенка на дебати, але озвучив низку умов. Серед них – місце проведення на стадіоні "Олімпійський" і обов'язкова здача аналізів, щоб довести невживання алкоголю або наркотичних речовин. "Стадіон, так стадіон", - відповів на це глава держави. А вже наступного дня в штабі Порошенка заявили про його готовність здати аналізи на наркотики і алкоголь 5 квітня.

У п'ятницю Зеленський здав аналізи в одній із приватних клінік, а Порошенко - на "Олімпійському".

За словами лікаря, в крові Порошенка не знайшли жодних психоактивних речовин, пізніше будуть деталі обстеження. Зеленський ж заявив, що через три дні отримає результат на електронну пошту і всім покаже.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація