Воротар-невдаха київського фіналу Ліги чемпіонів знову начудив у єврокубках

Воротар-невдаха київського фіналу Ліги чемпіонів знову начудив у єврокубках

Фото - twitter.com/Bet9jaOfficial

Голкіпер перепросив у фанатів за свій ляп.

Воротар турецького "Бешикташа" Лоріс Каріус припустився фатальної помилки у матчі 1-го туру групового етапу Ліги Європи проти "Слована" з Братислави.

На 14-й хвилині гри німецький голкіпер вилетів з воріт, але не розрахував позицію і м’яч перелетів його. Лоріс намагався зачепити м’яч головою, але врізався у захисника і завадив тому підстрахувати себе. Як результат, гравець "Слована" відкрив рахунок у зустрічі, легко переправивши м’яч у порожні ворота.

Це стало початком бід для "Бешикташа", який зазнав виїзної поразки з рахунком 2:4.

Після поєдинку Каріус попросив вибачення у фанатів за свою помилку.

"Знаю, що ця гра заподіює біль команді і вболівальникам. Ви можете злитися і розчаровуватися. Я беру на себе відповідальність за перший гол. Я зобов’язаний був зіграти надійніше. Після цього ми все ще могли виграти. Все пішло не за нашим планом. Будь ласка, давайте триматися разом. Весь клуб. У цьому сезоні буде ще багато матчів. Нам потрібна ваша підтримка просто зараз", - написав Лоріс в Instagram.

Нагадаємо, що Каріус став гравцем "Бешикташа" наприкінці серпня 2018 року, перейшовши з "Ліверпуля".

Після київського фіналу Ліги чемпіонів-2017/18 з мадридським "Реалом" він отримав дуже багато критики на свою адресу. Тоді дві серйозні помилки німця призвели до двох пропущених голів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація