"Ворскла" резервним складом вибила "Чорноморець" з Кубка України

"Ворскла" резервним складом вибила "Чорноморець" з Кубка України

Фото: ФК Чорноморець

Полтавчани впевнено крокують до чвертьфіналу.

"Ворскла" в рамках 1/8 фіналу Кубку України здобула перемогу над "Чорноморцем" з рахунком 2:1.

Полтавчани вийшли вперед на 60-й хвилині - Тарас Саків далеко за межами штрафної прибрав суперника й наважився на удар. Дмитро Безрук "проспав" епізод і м'яч залетів в дальній кут воріт одеситів.

Не встигли "моряки" оговтатися, як Артур Карноза "привіз" пенальті у свої ворота. Півзахисник зіграв рукою у штрафному майданчику. Виконати вирок підійшов Карека і без проблем розвів м'яч і воротаря по різних кутах.

На 66-й хвилині матч призупинили через дим від піротехніки на стадіоні в Одесі, якою бавилися впродовж гри фани господарів.

Через декілька хвилин поєдинок відновився і "моряки" отримали надію на порятунок. Гліб Грачов виграв верхову боротьбу після подачі з кутового і відправив м'яч у сітку суперника. Зазначимо, що значна провина за гол лежить на голкіпері полтавчан Олександрі Ткаченку, який помилився на виході.

На останніх хвилинах "моряки" здійснили справжній штурм воріт суперника, але незважаючи на 9 компенсованих до другого тайму хвилин, досягти цілі їм так і не вдалося

Отже, "Ворскла" вийшла до чвертьфіналу Кубку України, жеребкування якого відбудеться 2 листопада. Базова дата матчів цієї стадії - 3 квітня 2019 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація