"Ворскла" та "Кривбас" синхронно перемогли, закрутивши інтригу в боротьбі за єврокубки (відео)

"Ворскла" та "Кривбас" синхронно перемогли, закрутивши інтригу в боротьбі за єврокубки (відео)

"Ворскла" - "Колос" / Фото: УПЛ

Володар путівки до Ліги конференцій визначиться в останньому турі.

У матчах 29-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) "Ворскла" вдома обіграла "Колос" (2:0), а "Кривбас" здобув виїзну перемогу над "Металістом 1925" (0:2).

Полтавська команда вирвала перемогу наприкінці поєдинку. На 75-й хвилині швидку контратаку "зелено-білих" ударом низом у дальній кут завершив Феліпе Родрігес. Асистував йому Олександр Скляр.

А на 87-й хвилині Скляр і сам відзначився голом після передачі Руслана Степанюка.

Огляд матчу

У паралельному матчі "Кривбас" переміг "Металіст 1925" завдяки двом голам, які були забиті в другій половині зустрічі. На 46-й хвилині рахунок у грі відкрив Максим Задерака. А в компенсований час перевагу команди Юрія Вернидуба закріпив Тимур Кораблін.

Огляд матчу

Таким чином, перед заключним туром "Ворскла" (42 очки) та "Кривбас" (41 бал) зберігають шанси пробитися на наступний сезон до єврокубків. Полтавці та криворіжці посідають шосте та сьоме місце відповідно, але можуть посунути "Олександрію" (43 пункти) з п'ятої позиції, яка дозволяє зіграти у кваліфікації Ліги конференцій.

"Колос" (33 очки) посідає дев'яте місце в турнірній таблиці УПЛ. "Металіст 1925" (31 пункт) розташовується на 11-й сходинці.

У заключному турі 4 червня "Ворскла" прийматиме "Шахтар", "Кривбас" зустрінеться з "Дніпром-1", "Колос" прийме "Львів", а "Металіст 1925" зіграє проти "Динамо".

Читайте також:

Суперник не забив пенальті: "Динамо" здобуло розгромну перемогу в передостанньому турі УПЛ

"Зоря" перемогла "Олександрію" та зберегла шанси на вихід до Ліги чемпіонів (відео)

Масова бійка і купа вилучень: "Шахтар" розбив "Дніпро-1" і став чемпіоном України з футболу (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація