"Ворскла" в матчі з трьома пенальті не зуміла переграти "Арсенал" та залишилася поза бортом топ-6

"Ворскла" в матчі з трьома пенальті не зуміла переграти "Арсенал" та залишилася поза бортом топ-6

Фото: vorskla.com.ua

Усе вирішили останні хвилини зустрічі.

Полтавська "Ворскла" в рамках останнього поєдинку першого етапу чемпіонату України не зуміла впоратися на виїзді з київським "Арсеналом", зігравши з ними внічию з рахунком 2:2.

Зазначимо, що для команди Василя Сачка ця гра була доленосною в плані потрапляння до першої "шістки", яка дає право поборотися за участь в єврокубках наступного сезону. "Зелено-білих" в зустрічі з "канонірами" влаштовувала лише перемога.

Першими відкрили рахунок гравці столичної команди - Сергій Вакуленко на восьмій хвилині вдало пробив головою після подачі від Артура Авагімяна. Після цього обидві команди забивали лише з пенальті.

На 23 хвилині В'ячеслав Шарпар відновив паритет у протистоянні, вдало реалізувавши удар "з позначки", право на який заробив Ігор Пердута. На 53 хвилині Шарпар оформив дубль та вивів таким чином свою команду вперед. Півзахисник гостей і цього разу знову був точний з пенальті.

Коли здавалося, що "Ворскла" зможе переграти господарів та здобуде таким чином путівку до верхньої частини таблиці, за справу знову взявся головний арбітр, який призначив пенальті у ворота Богдана Шуста після порушення Тараса Саківа в своїй штрафній на Артурі Авагімяні. Вакуленко взяв приклад с Шарпара та потужним пострілом під поперечину пробив Шуста.

Таким чином, не здолавши "Арсенал", "Ворскла" залишилася на сьомій сходинці. Найприкріше для полтавчан те, що "Маріуполь", який посів останню вакантну шосту позицію, має лише на одне очко більше. Що стосується киян, то вони завершили перший етап з 12 балами на 12 місці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація