"Я не кину його cамого": ексбос "Феррарі" розповів про візити до тяжкохворого Шумахера

"Я не кину його cамого": ексбос "Феррарі" розповів про візити до тяжкохворого Шумахера

Фото: Associated Press

Легендарний гонщик продовжує боротьбу за життя.

Колишній спортивний директор "Феррарі" Жан Тодт розповів, що продовжує відвідувати семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера, який останні сім років бореться з наслідками від удару головою об камінь під час катання на лижах у французьких Альпах.

"Я бачу Міхаеля не рідше двох разів на місяць. Я не залишу його самого. З ним, його дружиною Корінною і сім'єю ми пережили багато спільного досвіду. Всі ті прекрасні моменти, які ми разом пережили, продовжують залишатися з нами", - цитує Тодта Corriere della Serra.

  • Тодт працював спортивним директором "Феррарі" від 1993-го до 2007-го року, за цей період Шумахер вигравав сім чемпіонських титулів.

Повідомлялося, що за спортсменом доглядає група з 15 лікарів, які забезпечують цілодобовий догляд. Лікування обходиться сім’ї Шумахера в 115 тисяч фунтів на тиждень.

У вересні 2019-го Міхаеля доправили  в кардіологічне відділення однієї з лікарень Парижа, де планувалася операція з пересадки стовбурових клітин в серцеву тканину. Тоді одна зі співробітниць клініки зазначила, що гонщик був при тямі.

У листопаді минулого року ексменеджер Шумахера Віллі Вебер звинуватив його дружину у приховуванні правди про стан Міхаеля. Та відповіла, що він у надійних руках, а конфідеційність про його здоров'я - побажання гонщика.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація