Яремчук ювілейним голом приніс "Генту" перемогу в чемпіонаті

Яремчук ювілейним голом приніс "Генту" перемогу в чемпіонаті

Фото: kaagent.be

Також за "буйволів" зіграли ще двоє українців.

Роман Яремчук, який виступає за бельгійський "Гент", відзначився черговим голом у цьому сезоні.

23-річний форвард забив переможний м'яч у протистоянні 11-го туру Про Ліги з "Ваасланд-Бевереном". На 19 хвилині Яремчук скористався помилкою суперника та без проблем переграв голкіпера точним ударом у ближній кут.

До вашої уваги відео з забитим голом від Яремчука.

Фото: kaagent.be
Фото: kaagent.be

Зазначимо, що для Яремчука це взяття воріт стало ювілейним у цьому сезоні. Нападник вже десять разів засмутив суперника - шість голів він забив у внутрішній першості, ще чотири м'ячі прийшлися на Лігу Європи.

Окрім Яремчука, який провів у цій зустрічі всі 90 хвилин, за "Гент" відіграли ще двоє українців - Ігор Пластун та Роман Безус. Якщо Пластун провів на полі весь матч, то Безус з'явився на заміну на 81 хвилині.

  • Поєдинок "Гент" - "Ваасланд-Беверен" завершився з рахунком 2:0. Другий м'яч за господарів провів Лоран Депуатр (66 хвилина).
  • Після цієї перемоги "Гент" набрав 20 очок та розташувався на третій позиції в турнірній таблиці. "Ваасланд-Беверен", тим часом, залишився з сімома балами на передостанній, 15 сходинці.
  • 24 жовтня "Гент" проведе дуель 3-го туру групової стадії Ліги Європи проти німецького "Вольфсбурга". Також у цьому квартеті виступає й "Олександрія". Їхня гра, яка відбулася у Львові, завершилася результативною нічиєю (1:1).

Раніше Яремчук забив переможний гол збірній Португалії у відборі до Чемпіонату Європи-2020.

Повʼязані теми:

Наступна публікація