Ярмоленко увійшов до трійки найгірших новачків сезону в чемпіонаті Англії

Ярмоленко увійшов до трійки найгірших новачків сезону в чемпіонаті Англії

Фото: twitter.com/westhamutd

Середній бал Андрія - 6,06.

Український півзахисник англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко не дуже добре розпочав свої виступи в АПЛ.

Такої думки дотримується портал WhoScored. За їхніми підрахунками, Ярмоленко входить до топ-3 гірших новачків чемпіонату Англії.

Після чотирьох турів "молотобійці" не набрали жодного очка, а сам Ярмоленко не зробив жодної результативної дії. У зв'язку з такими показниками, портал поставив оцінку Ярмоленку 6,06.

Гірше за Андрія розпочали сезон тільки Карлос Санчес (Вест Хем" - 5,89) та Бен Хаммер ("Хаддерсфілд" - 5,84). Топ-5 невдах замкнули Адама Діахабі ("Хаддерсфілд" - 6,09) та Сократіс Папастатопулос ("Арсенал" - 6,27).

Ось, як своє рішення щодо Ярмоленка прокоментував WhoScored.

"Андрію Ярмоленку заважало те, що всі 4 виступи він починав з лави для запасних. Варто віддати належне, що він яскраво виглядав в переможному матчі Кубка Ліги з "Вімблдоном", але проявити свої найкращі якості в АПЛ після виходів на заміну не зумів.

До честі українця, в 4 турі проти "Вулверхемптона", "Вест Хем" виглядав значно краще після його виходу з лави для запасних. Цілком можна припустити, що він стане важливою фігурою в команді після міжнародної перерви. За 107 хвилин гри Андрій завдав лише 1 удар по воротах, 1 раз вдало пішов у дриблінг і віддав 2 ключові передачі".

Зараз Ярмоленко готується до матчу 1 туру Ліги націй з Чехією, який розпочнеться 6 вересня о 21:45 за київським часом. Онлайн-трансляція цієї зустрічі буде доступна на сайті ТСН Проспорт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація