Ярмоленко виправдався за провальний старт у чемпіонаті Англії: ми повинні сісти і подумати про свою гру

Ярмоленко виправдався за провальний старт у чемпіонаті Англії: ми повинні сісти і подумати про свою гру

Фото: Reuters

Андрій перепросив у вболівальників "молотобійців".

Півзахисник англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко прокоментував провальний старт команди в рамках внутрішньої першості.

Українець попросив вибачення у фанатів лондонської команди та зазначив, що тепер кожен гравець має ретельно проаналізувати свою гру.

"Це складний момент. Ми повинні сісти і подумати про свою гру - і кожен гравець повинен подумати про свою. Через два тижні ми повинні зіграти краще, тому що ми повинні грати заради наших уболівальників і нашого клубу.

Це складно прийняти. Я не знаю що сказати. Хочу попросити вибачення перед уболівальниками. Ми повинні грати краще після перерви на матчі збірних. У нас хороші футболісти і хороший тренер. Ми повинні боротися за результати. Думаю, ми зобов'язані сконцентруватися на наступному матчі і виграти його", - цитує слова Ярмоленка офіційний сайт "Вест Хема".

Нагадаємо, що після чотирьох турів "Вест Хем" залишається єдиною командою в АПЛ, яка не набрала ще жодного балу. Наступний поєдинок у чемпіонаті лондонці проведуть 16 вересня. Суперником "молотобійців" буде "Евертон", за який виступає колишній футболіст донецького "Шахтаря" Бернард.

На рахунку Ярмоленка чотири виходи на заміну. Усього він провів за "Вест Хем" 105 хвилин.

Повʼязані теми:

Наступна публікація