"Залижи всім і залишся": Мілевський жорстко пройшовся по воротарю "Динамо" за підтримку Луческу

"Залижи всім і залишся": Мілевський жорстко пройшовся по воротарю "Динамо" за підтримку Луческу

Фото: instagram.com/timi1010

Колишній нападник киян обурений словами Дениса Бойка.

Колишній форвард київського "Динамо" Артем Мілевський розкритикував воротаря "біло-синіх" Дениса Бойка за слова підтримки на адресу нового головного тренера команди Мірчі Луческу.

35-річний нападник "Динамо" Брест написав гнівний коментар під цитатою Бойка в Instagram-пабліку Tribuna.com.

"Іди, бл**ь, з ним в джокер зіграй, клоун. Таку х***ю нести, псина, лише б не вигнали тебе. Бойко, залижи всім і залишся, чорт", - написав Мілевський.

Фото: ua.tribuna.com

Зазначимо, що раніше Бойко таким чином прокоментував прихід Луческу в "Динамо".

"Для мене ця новина не змінила плани або завдання. Я повинен якісно виконувати свою роботу, незалежно від того, хто очолив команду. Всі прекрасно знають, чого в кар’єрі досягнув Мірча Луческу. Його досягнення говорять самі за себе, а що у нього вийде в "Динамо" - покаже час.

Команда підтримала призначення Луческу, надасть йому поважний прийом і буде працювати з ним з повною викладкою. Особисто мені хотілося б, щоб Мірчу Луческу і "Динамо" підтримали вболівальники. Зараз нам важливо, щоб була можливість спокійно працювати, готуватися до сезону і зосередитися на досягненні результатів. Дуже багато емоцій навколо команди останнім часом, необхідно заспокоїтися і планомірно йти вперед", - цитує голкіпера офіційний сайт "біло-синіх".

Раніше ТСН Просопрт повідомляв, що "Динамо" дізналося всіх потенційних суперників у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація