Завітав на зважування у вишиванці та шароварах: Усик виявився на понад десять кілограмів легшим за Джошуа перед реваншем (відео)

Завітав на зважування у вишиванці та шароварах: Усик виявився на понад десять кілограмів легшим за Джошуа перед реваншем (відео)

Фото: Associated Press

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик та британець Ентоні Джошуа провели процедуру зважування перед другою дуеллю.

Зазначимо, що декілька експертів говорили про те, що Усик серйозно "набрав", проте кінцевий результат виявився дещо інакшим.

Так, ваги під нашим співвітчизником показали 100,5 кг. Це лише на 500 грамів більше, ніж у поєдинку проти Джошуа у вересні минулого року. Британський боксер, своєю чергою, продемонстрував показник у 110,9 кг. Перед першим боєм Ентоні важив 108,9 кг.

Цікаво, що на саму процедуру зважування Усик завітав у вишиванці та шароварах і вже з традиційним оселедцем на голові. Під час виходу його супроводжувала пісня гурту "Казка" - "Плакала".

До вашої уваги відео зі зважування українця та британця. Перегляд починається від 43:00.

Другий бій між Усиком і Джошуа відбудеться 20 серпня у місті Джидда в Саудівській Аравії. У червні відбулося офіційне оголошення реваншу між українцем і британцем.

Нагадаємо, в ніч проти 26 вересня 2021 року Усик у Лондоні переміг Джошуа одноголосним суддівським рішенням - 117-112, 116-112 і 115-113, і завоював титули IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі. Після цього британець активував опцію реваншу, яка була прописана в контракті на перший бій.

Тож у поєдинку-реваншу на кону стоятимуть всі титули, які українець відібрав у британця минулого року, а також пояс журналу The Ring.

  • В активі 35-річного Усика 19 перемог (13 - нокаутом) у 19 поєдинках. Три з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.
  • У послужному списку 32-річного Джошуа 24 перемоги (22 - нокаутом) і дві поразки. Вперше Ей Джей програв у червні 2019 року Енді Руїсу, але в грудні того ж року переміг мексиканця в реванші та повернув собі титули.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Усик - Джошуа: реванш
Наступна публікація