"Збірна України, чи це ти?" Реакція соцмереж на нічию з Португалією

"Збірна України, чи це ти?" Реакція соцмереж на нічию з Португалією

Фото: Associated Press

"Синьо-жовті" приємно здивували вболівальників.

Збірна України почала євровідбір нічиєю з чинним чемпіоном - командою Португалії. Матч в рамках 1-го туру кваліфікації Євро-2020 відбувся 22 березня в Лісабоні і завершився з рахунком 0:0.

Статистика на боці португальців. Вони завдали 17 ударів по воротах проти 6 у українців (8-1 у площину). Також команда Кріштіану Роналду розіграла 18 кутових проти 2 у наших.

У соцмережах одночасно дивуються і радіють результату, мовляв, нічия з Португалією прирівнюється до перемоги.

Фото: ФФУ

"Нулівка з португальцями дорівнює перемозі"

"Спокій і впевненість у діях. Багато передач в один дотик. Збірна України, чи це ти???"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А ось вам ще шматочок по вчорашньому матчу. Я спеціально поставив х2 швидкість. Спробуйте відключити думки про те хто грає, який матч і т. д. Спробуйте абстрагуватися і просто подивіться на картинку. Подивіться як рухається м'яч і гравці. ⠀⠀⠀ Голкіпер починає атаку передачею у фланг. Півзахисник відрізає трьох гравців у центрі одним пасом. Тут же прийом передачі з розворотом. Паніки - нуль. Спокій і впевненість у діях. Ніхто нікуди не шарашит просто вперед. Багато передач в один дотик. У всіх підняті очі. ⠀⠀⠀ Так, поки що на своїй половині поля, але раніше такого не було. ⠀⠀⠀ Блін. Збірна України, чи це ти??? ⠀⠀⠀ #porukr #portugal #ukraine #football #BundesШоу #футболу #україна #португалія #сборнаяукраины #сборнаяпортугалии #шевченко #роналдо #ronaldo #мизбірна #евро2020 #euro2020 #збірнаукраїни #україна

Публікація від Yevhen Kuzmenko (@kuzinho_bundesshow)

"Звичайно відскочили, але і відскочити вміти треба. Найкращий Пятов і захист! Молодці!"

"Я пишаюся нашою збірною! Браво, хлопці"

"Нормальний результат. Не вистачає нам Ярмоленка, звичайно"

 

25 березня збірна України проведе матч 2-го туру відбору Євро-2020 проти Люксембургу, який очолив нашу групу після перемоги над Литвою.

Андрій Шевченко вже попередив, що будуть зміни у складі.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація