Збірна України на останніх хвилинах вирвала перемогу над Естонією

Збірна України на останніх хвилинах вирвала перемогу над Естонією

Фото: ФФУ

Роман Безус відзначився ударом зі штрафного.

Збірна України перемогла команду Естонії у контрольному спарингу, який відбувся в Запоріжжі - 1:0.

Єдиний гол "синьо-жовті" забили у компенсований час. Роман Безус відзначився після удару зі штрафного - м'яч рикошетом від захисника опинився у сітці воріт гостей.

Упродовж матчу підопічні Андрія Шевченка володіли ігровою та територіальною перевагою. Наша команда завдала 17 ударів по воротах суперника, п'ять у площину. Гості відповіли трьома пострілами по воротах Андрія Луніна, жодного у площину.

Постійно гостроту біля воріт Естонії створював Андрій Ярмоленко. На початку першого тайму він розхитав оборону та навісив на Бєсєдіна - з ударом головою від Артема впорався естонський голкіпер. Наприкінці першої половини зустрічі до атак української команди класно підключився Едуард Соболь - лівий захисник двічі стріляв у ліву дев'ятку воріт суперника, але не влучив.

У перерві головний тренер збірної України Андрій Шевченко зробив чотири з шести дозволених замін. На поле вийшли Дмитро Іванісеня (дебют за збірну), Віталій Буяльський, Артем Шабанов та Роман Безус. Відпочивати вирушили Микола Матвієнко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков і Віктор Коваленко.

У другому таймі свій шанс також отримали Мар'ян Швед і Володимир Шепелєв. Обидва могли стати учасниками гольових атак. Вінгер "Селтіка" самотужки змістився в центр і потужним ударом влучив у захисника. Шепелєв за десять хвилин до кінця небезпечно асистував. Динамівець подав до штрафного, а захисник гостей у боротьбі з Бєсєдіним пробив по своїх воротах - голкіпер естонців зреагував на епізод та перевів м'яч на кутовий.

Рятівником збірної України став Роман Безус, після його удару зі штрафного рахунок на табло змінився - 1:0.

Нагадаємо, матч з естонцями був передостаннім для команди Шевченка у нинішньому році. Завершить збірна України цей рік поєдинком у Белграді - в неділю, 17 листопада, "синьо-жовті" проведуть заключний матч відбору до Євро-2020 проти Сербії. Ця зустріч уже на матиме турнірного значення для нашої команди, яка достроково кваліфікувалася на Чемпіонат Європи з першого місця групи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація