Збірна України почала продаж квитків на перший спаринг перед Євро-2020: скільки коштують

Збірна України почала продаж квитків на перший спаринг перед Євро-2020: скільки коштують

Фото: Associated Press

23 травня команда Андрія Шевченка зіграє проти Бахрейну.

Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила про старт продажу квитків на товариський матч між збірними України та Бахрейну, який відбудеться 23 травня на стадіоні ОСК "Металіст" в Харкові.

Дивіться також: календар і результати матчів фінального турніру Євро-2020

Придбати квитки можна тільки онлайн на сайті ticketsbox.com. Продажу квитків у касах стадіону не передбачається. Одна особа може придбати не більше чотирьох квитків.

Ціна перепустки на матч - від 50 до 350 гривень. Поєдинок розпочнеться о 21:00.

Після поєдинку з Бахрейном "синьо-жовті" проведуть ще два спаринги перед тим, як вирушити на Євро-2020: проти Північної Ірландії (3 червня) та Кіпру (7 червня). 

Дивіться також: Євро 2020 таблиці і групи фінального турніру

  • Фінальний турнір Євро-2020 повинен був відбутися від 12 червня до 12 липня 2020 року у 12 містах континенту, але через пандемію коронавірусу був відкладений на рік.
  • Нові дати проведення турніру: 11 червня - 11 липня 2021 року.
  • Через неготовність пустити на трибуни вболівальників УЄФА скоротив кількість міст-господарів Євро-2020 з 12 до 11: Севілья замінила Більбао, а матчі, які повинен був прийняти Дублін, розподілили між Санкт-Петербургом і Лондоном.

Збірна України на майбутньому Чемпіонаті Європи зіграє проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Поєдинки заплановані в Амстердамі і Бухаресті.

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що збірна України в Харкові розпочала підготовку до Євро-2020. У стані національної команди панує чудова атмосфера. Наприклад, Андрій Шевченко "підколов" свого підопічного на тренуванні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Євро-2020
Наступна публікація