Збірна України поставила на вуха Фінляндію виступом на Євро-2018

Збірна України поставила на вуха Фінляндію виступом на Євро-2018

Фото: twitter.com/U19EURO2018

Українці змусили говорити про себе.

Молодіжна збірна України U-19 дивує Фінляндію виступом на Чемпіонаті Європи. Українці вийшли у півфінал з першого місця.

За словами екс-хавбека "молодіжки", гравця фінського КПВ Костянтина Ярошенка, українська збірна стала відкриттям турніру.

"Тут всі трішки в шоці від нашої команди. Ніхто не очікував, що синьо-жовті виграють у Франції. Спочатку в фаворитах квартету були ті ж французи і англійці, проте, збірна України вийшла з групи з першого місця.

Більш того, команда вже завоювала право брати участь у фінальній частині Чемпіонату світу. Про цей колектив в Фінляндії зараз багато говорять. Мої партнери по КПВ були в захваті від гри підопічних Олександра Петракова", - поділився Ярошенко.

Фото: twitter.com/U19EURO2018

Особисто йому сподобалося, що по ходу матчів у хлопців не було провальних відрізків, а тренерська настанова виконувалася повністю.

"Плюс, видно, що грає згуртований колектив. Є індивідуально сильні футболісти, завдяки яким у команди видно почерк", - додав футболіст.

У півфіналі Євро-2018 збірна України зіграє з командою Португалії. Матч відбудеться 26 липня. В іншій парі зійдуться Італія і Франція. Фінал відбудеться 29 липня.

Нагадаємо, на груповому етапі збірна України обіграла Францію, зіграла внічию з Англією та перемогла Туреччину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація