"Зелене світло" для УПЛ: Зеленський анонсував поновлення спортивних змагань в Україні

"Зелене світло" для УПЛ: Зеленський анонсував поновлення спортивних змагань в Україні

Фото: ФК Шахтар

Перезавантаження спортивного життя може відбутися на другому етапі послаблення карантину.

Спортивне життя в Україні, та зокрема футбольний чемпіонат, може поновитися на другому етапі послаблення карантину в державі. Цей етап має розпочатися 22 травня.

Про це під час відеозвернення заявив президент України Володимир Зеленський.

"Другий етап пом’якшення карантину планується на 22 травня. Він торкнеться, зокрема, спортивних змагань, роботи готелів, проведення ЗНО та іншого. Я знаю, що всі зараз не розуміють, яким буде літо. Як планувати відпустку, коли дозволять літаки, коли дозволять потяги. Коли знову запрацюють кінотеатри, пляжі та метро", - сказав президент.

Зазначимо, що уряд на засіданні 13 травня ухвалив рішення про збільшення дозволеної кількості людей на вулицях та літніх майданчиках кафе і ресторанів. Гуляти вулицями тепер можна групами до 8 людей, а за один столиком в кафе можуть перебувати чотири особи.

Від 12 травня клубам дозволено поновити тренувальний процес на своїх базах, це передбачено правилами послаблення коронавірусного карантину в Україні.

Матчі Чемпіонату України були призупинені від 17 березня. В УПЛ залишилося зіграти 9 турів, після 23 турів лідирує "Шахтар". Поновити матчі УПЛ планують 30 травня.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація