Згадала про Баюл: Клочкова поскаржилася, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України

Згадала про Баюл: Клочкова поскаржилася, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України

instagram.com/yana_klochkova

Чотириразова олімпійська чемпіонка засмучена ставленням влади до спортсменів у нашій державі.

Легендарна плавчиня Яна Клочкова заявила, що не отримала запрошення на урочисте святкування 30-річчя Незалежності України.

"Вважаю дуже важливим у день 30-річчя Незалежності України бути присутнім на таких офіційних заходах олімпійським чемпіонам, спортсменам, які представляють нашу країну на міжнародній арені, завдяки яким піднімається прапор, грає гімн України. Мене, найтитулованішу спортсменку, не запросили", - сказала Клочкова.

Також Клочкова згадала про першу олімпійську чемпіонку в історії незалежної України Оксану Баюл, яку також не запросили на святкування Дня Незалежності. Після цього колишня фігуристка відмовилася від українського громадянства

"Як ми всі знаємо, олімпійська чемпіонка Оксана Баюл недавно відмовилася від свого українського громадянства. Можливо, таким емоційним вчинком вона хоче показати уряду, що ми втрачаємо наших олімпійських чемпіонів.

Напевно, через те, що ми стаємо непотрібними, не знаходимо підтримку в нашій країні, доводиться робити такі вчинки. В такий день, як сьогодні, це ставлення до нас проявляється. Звичайно, все це дуже сумно і наводить на сумні думки. Доводиться замислюватися про те, як бути і що робити", - сказала Клочкова.

  • Клочкова - єдина в історії України чотириразова олімпійська чемпіонка.
  • Яна є найтитулованішою спортсменкою України на Олімпіадах. Також вона десять разів перемагала на Чемпіонатах світу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація