Жадають чемпіонський бій з Джошуа: в команді Усика жорстко відповіли відомому промоутеру

Жадають чемпіонський бій з Джошуа: в команді Усика жорстко відповіли відомому промоутеру

Фото: facebook.com/pg/K2Ukraine

Олександр Красюк хоче якомога швидше організувати для українського боксера титульний поєдинок.

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк відреагував на заяву промоутера Боба Арума про те, що український боксер повинен здобути право бою з Ентоні Джошуа.

В інтерв’ю talkSPORT Арум заявив, що Усик повинен зустрітися з британцем Ділліаном Вайтом, а переможець цього бою зможе претендувати на чемпіонський бій з переможцем поєдинку Ентоні Джошуа - Тайсон Ф’юрі.

Красюк наголосив, що Усик не повинен битися з Вайтом за статус суперника для переможця бою Джошуа - Ф’юрі, оскільки вже є обов’язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Ентоні.

"Усику не потрібно ні з ким битися, щоб довести своє право на те, щоб бути обов’язковим претендентом. Він був призначений офіційним претендентом WBO майже рік тому і має зустрітися з Ентоні Джошуа як тільки це стане можливим", - написав Красюк в Instagram.

  • Наступний бій Усик повинен провести проти британця Дерека Чісори. Зустріч повинна була відбутися 23 травня в Лондоні, але була перенесена на невизначений термін через пандемію COVID-19.
     
  • Усик провів 17 поєдинків у професіоналах та здобув 17 перемог (13 нокаутом), 16 із них - у першій важкій вазі. У надважкій вазі дебютував 13 жовтня 2019 року, перемігши Чазза Візерспуна. Бій з Чісорою буде для нього другим у хевівейті.
     
  • Джошуа у наступній дуелі повинен зустрітися з болгарином Кубратом Пулєвим, бій може відбутися у незвичайному місці.

Раніше повідомлялося, що Джошуа та Тайсон Ф’юрі домовилися про проведення двох поєдинків, перший планують влітку 2021 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація