Жахіття у Парижі: сім’ї футболістів ПСЖ під час матчу були взяті у заручники грабіжниками

Жахіття у Парижі: сім’ї футболістів ПСЖ під час матчу були взяті у заручники грабіжниками

Фото: Associated Press

Поліція почала розслідування обох інцидентів.

Жахливі інциденти сталися під час матчу 29-го туру чемпіонату Франції між ПСЖ та "Нантом". Поки зірки паризького клубу Анхель Ді Марія та Маркіньос брали участь у поєдинку, злодії вдерлися до їхніх будинків та здійснили пограбування.

Як повідомляє ESPN, на момент проникнення в оселях футболістів перебували їхні сім’ї. У Ді Марії вдома залишилися дружина та діти, яким довелося стати заручниками, поки зловмисники не винесли з дому гроші та коштовності. У перерві матчу аргентинця замінили, щоб він швидше вирушив до своєї родини.

Що стосується Маркіньоса, то грабіжники обікрали будинок батьків бразильця. Батько і мати футболіста в момент злочину були вдома і стали заручниками злодіїв. На щастя, вони також не постраждали. Крадії задовільнилися матеріальними цінностями та покинули будинок.

Наразі обом сім’ям нічого не загрожує. Поліція взялася розслідувати обидва злочини, а клуб запропонував свою повну підтримку двом гравцям та їхнім родинам.

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно висловив співчуття своїм підопічним. Додамо, що того вечора парижани вдома сенсаційно поступилися "Нанту" (1:2) в чемпіонаті Франції.

"Після фінального свистка з гравцями ми говорили не про поразку", - зазначив аргентинський тренер.

Варто зазначити, що це вже не перше пограбування будинків гравців паризького клубу. На початку року дім нападника ПСЖ Мауро Ікарді пограбували, поки він брав участь у виїзному матчі проти "Лор’яна".

Повʼязані теми:

Наступна публікація