Життя без футболу: чим займається травмований Ярмоленко

Життя без футболу: чим займається травмований Ярмоленко

Фото: Associated Press

Українець не витрачає час даремно.

20 жовтня 2018 року півзахисник "Вест Хема" та збірної України Андрій Ярмоленко травмувався у матчі 9-го туру чемпіонату Англії проти "Тоттенхема".

Українця забрали на ношах лікарі. Пізніше у футболіста діагностували розрив ахіллового сухожилля. Після перенесеної операції стало відомо, що Андрій пропустить мінімум 6 місяців.

Нещодавно тренер "Вест Хема" Мануель Пеллегріні повідомив, що відновлення йде за планом і Андрій повернеться на футбольне поле через місяць-півтора.

ТСН Проспорт розповідає про найцікавіші моменти з життя однієї з головних зірок сучасного українського футболу протягом періоду одужання.

Через декілька днів після травми Андрій святкував свій 29-й день народження. Партнери по команді та президент "молотобійців" привітали Ярмоленка з урочистою датою та побажали найшвидшого відновлення. Футболіст записав відео, де подякував усім за привітання та підтримку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Yarmolenko Andrey (@yarmolenkoandrey)

Незважаючи на травму, Андрій невтомно працює у спортзалі за індивідуальною програмою. А також не втрачає бойовий дух. Під час одного з тренувань вінгер спробував навчити голкіпера "молотобійців" Адріана співати національний гімн України. Вийшло доволі кумедно.

Не забуває Андрій і про спілкування з фанатами. У середині листопада Ярмоленко зустрівся з шанувальниками на домашній арені "молотобійців". Разом з 18-річним хавбеком "Вест Хема" Конором Ковентрі українець роздав автографи, а також сфотографувався з усіма охочими.

Фото: whufc.com
Фото: whufc.com
Фото: whufc.com

У процесі адаптації на туманному Альбіоні Андрій зайнявся активним вивченням англійської. Українець поділився у мережі смішним епізодом, коли катався автомобілем з іншим новачком "молотобійців" Феліпе Андерсоном та практикувався у говорінні іноземною мовою.

Багато часу Андрій проводив з родиною. На новорічні свята хавбек вчив дітлахів читати, та відпочивав у колі сім’ї.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

С Новым Годом.Всем Добра

Публикация от Inna Yarmolenko (@yarmolkina10)

Ярмоленко неодноразово повторював, що сумує за футболом та з нетерпінням очікує повернення.

"Перші два тижні без футболу минули ще якось спокійно. Думав про травму, операцію тощо. Невдовзі стало складніше. Я вже тиждень ночами граю в футбол! Сниться, як забиваю голи", - сказав Ярмоленко в інтерв’ю Команді №1.

ТСН Проспорт бажає Андрію якнайшвидше повернутися на футбольне поле та продовжити радувати уболівальників своєю фантастичною грою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація