Зінченко vs Ярмоленко. "Манчестер Сіті" розгромив "Вест Хем" у Китаї

Зінченко vs Ярмоленко. "Манчестер Сіті" розгромив "Вест Хем" у Китаї

Фото: Associated Press

Українці з'явилися вже в другій половині зустрічі.

У Китаї відбувся поєдинок між двома англійськими командами "Манчестер Сіті" та "Вест Хем".

Зазначимо, що ця зустріч відбулася в рамках 1/2 фіналу Asia Trophy, де також беруть участь "Ньюкасл" та "Вулверхемптон".

Як не дивно, але першими відкрили рахунок в цьому протистоянні "молотобійці". Марк Нобл на 26 хвилині реалізував пенальті, вивівши таким чином свій колектив вперед.

Утім, не встигли гравці лондонського колективу зрадіти, як "городяни" впродовж трьох хвилин двічі відзначилися в сітці їхніх воріт. Спочатку Давід Сільва на 33 хвилині відновив паритет у грі, а потім Лукас Нмеча забив з пенальті.

У другому таймі підопічні Хосепа Гвардіоли ще двічі змусили футболістів "Вест Хема" розпочинати гру з центру поля. На 59 хвилині Рахім Стерлінг, який посилив гру з лави для запасних, закріпив перевагу чинного чемпіона АПЛ. А за 20 хвилин до кінця протистояння все той ж Стерлінг довів справу до розгрому, поставивши жирну крапку в цый дуелі.

Що стосується українців Олександра Зінченка та Андрія Ярмоленка, то вони вийшли на цей матч вже після перерви. Якщо Ярмоленко випустили вже на самому початку другого тайму, то Сашко був на полі з 62 хвилини.

  • В іншому півфіналі Asia Trophy "Вулверхемптон" знищив "Ньюкасл" із рахунком 4:0.
  • Фінал "Манчестер Сіті" - "Вулверхемптон" відбудеться 20 липня о 15:30 за київським часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація