Зірка "Челсі" та "Реала": Думаю, що Франція все-таки обіграє Україну, якщо вони зустрінуться

Зірка "Челсі" та "Реала": Думаю, що Франція все-таки обіграє Україну, якщо вони зустрінуться

Фото: Associated Press

Утім, він похвалив роботу Андрія Шевченка біля керма "синьо-жовтих".

Колишній футболіст лондонського "Челсі" та мадридського "Реала" Клод Макелеле поділився враженнями від матчу кваліфікації до Євро-2020 між Україною та Португалією.

Француз похвалив "синьо-жовтих" за гру, яку вони показали проти чинних чемпіонів континенту. Більш того, він відзначив роботу головного тренера Андрія Шевченка, з яким вони два роки виступали в складі "пенсіонерів" (від 2006 до 2009, прим.).

Це Макелеле розповів в інтерв'ю Футбол24.

"Коли ми грали разом із Шевою, він завжди був дуже сфокусованим на тренуваннях та на грі. Він великий професіонал і має відповідний менталітет. Зараз я радію за нього. Він мій друг, ми зустрічаємося у Лондоні, спілкуємося.

В України дуже гарне покоління гравців. Я був на матчі проти Португалії і був навіть трохи вражений тим, як грала Україна. Дуже радий за те, що українські вболівальники отримали таке свято. Обіграти Португалію – нелегка справа".

Наостанок, Макелеле назвав фаворита Євро-2020 та зазначив, що його команда все ж обіграє Україну, якщо вони зустрінуться.

"Чи може Україна обіграти Францію? Франція має зараз чудове покоління, багато молодих гравців. І ми не маємо проблем зі зміною генерацій. І я думаю, що Франція все-таки обіграє Україну, якщо вони зустрінуться.

Хто фаворит Євро-2020? Для мене це Франція. Та на таких турнірах ти ніколи не можеш спрогнозувати, що буде. Є багато сильних команд: Нідерланди, Німеччина, Англія, Бельгія, та ж Португалія. Зараз ці змагання значно більш конкурентні", - додав Макелеле.

Повʼязані теми:

Наступна публікація