Зірка "Манчестер Юнайтед" оригінальним чином порівняв гру Роналду з водою

Зірка "Манчестер Юнайтед" оригінальним чином порівняв гру Роналду з водою

Фото: Reuters

Незвичайним коментар на адресу Кріштіану.

Зірковий півзахисник англійського "Манчестер Юнайтед" Поль Погба похвалив форварда італійського "Ювентуса" - Кріштіану Роналду.

Француз вирішив порівняти гру нападника "старої синьйори" з водою. Чемпіон світу Погба також додав й те, що керівництво туринців здійснило дуже корисний трансфер, підписавши володаря п'яти Золотих м'ячів.

"Думаю, що рішення підписати Роналду пішло на користь "Ювентусу". Неймовірно мати в своїй команді такого гравця, як Кріштіану. Грати з такими великими гравцями, як Роналду, як Мессі або Неймар - завжди приємно.

Я думаю, Кріштіану дуже щасливий в "Ювентусі", а для клубу дуже важливо мати гравця, який забиває так само легко, як і п'є воду", - цитує слова Погба Goal.com.

Нагадаємо, що Погба протистоятиме Роналду 7 листопада о 22:00 за київським часом, коли їхні команди зустрінуться в рамках 4 туру групової стадії Ліги чемпіонів. Після двох турів в активі "червоних дияволів" чотири очки та друга сходинка в турнірній таблиці. "Ювентус", своєю чергою, має дев'ять балів та, як наслідок, очолює квартет.

Цього сезону на рахунку Роналду сім забитих голів та шість гольових передач у 13 поєдинках за туринців у всіх турнірах. Погба, тим часом, провів за "манкуніанців" 11 матчів - на його рахунку три голи та три передачі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація