"Зоря" розгромно поступилася "Лестеру" на старті Ліги Європи

"Зоря" розгромно поступилася "Лестеру" на старті Ліги Європи

Фото: Associated Press

Команда Віктора Скрипника пропустила три "сухі" м'ячі на туманному Альбіоні.

Луганська "Зоря" невдало стартувала у Лізі Європи.

Команда Віктора Скрипника в матчі 1-го туру групового етапу програла англійському "Лестеру". Поєдинок на "Кінг Павер Стедіум" закінчився з рахунком 3:0 на користь господарів.

Перший по-справжньому небезпечний момент у зустрічі створив український клуб. На 22-й хвилині Владислав Кабаєв вивів Максима Луньова на ворота Каспера Шмейхеля, однак голкіпер "лисиць" ногами парирував удар з близької відстані.

Підопічні Брендана Роджерса не стали марнувати свої шанси і покарали "Зорю" на 29-й хвилині. Дмитро Хомченовський втратив м'яч у простій ситуації, Харві Барнс підхопив його та пробив у дальню стійку. Однак голу не вдалося уникнути - Іхеаначо першим зачепився за м’яч, а Джеймс Меддісон заштовхав його у порожні ворота.

Фото: Associated Press

"Зоря" непогано атакувала та грала в комбінаційний футбол, в основному покладаючись на навіси з флангів. Постійно не вистачало останньої точної передачі та надійності в захисті.

Провали в обороні спричинили другий пропущений м’яч ще до перерви. На останній хвилині першого тайму Харві Барнс увірвався з глибини та, отримавши пас від Іхеаначо, легко перекинув м'яч через Микиту Шевченка під час виходу один на один.

Фото: Associated Press
Фото: Associated Press

У другому таймі оборона "Зорі" не стала грати краще. На 67-й хвилині чергова помилка призвела до третього голу у ворота Микити Шевченка. Дмитро Іванісеня віддав неточну передачу на свого захисника, Іхеаначо перехопив, розвернувся і технічно пробив в кут - 3:0.

Фото: Associated Press
  • Окрім "Зорі" та "Лестера" в цій групі також виступають "Брага" та АЕК. У паралельному матчі португальський клуб обіграв греків з рахунком 3:0.
  • Другий тур відбудеться 29 жовтня: "Зоря" - "Брага", АЕК - "Лестер".

Повʼязані теми:

Наступна публікація