Приготуйте такі груші, якщо хочете здивувати гостей і не любите довго стояти біля плити.
Чи не найпопулярніший рецепт на моїй сторінці в Instagram. Стільки вже фотозвітів про нього отримувала — не злічити. Тому що готувати просто, а смак — вишуканий.
Приготуйте такі груші, якщо хочете здивувати гостей і не любите довго стояти біля плити. Та й себе потішити теж варто.
Одна моя подруга так підсіла на цю страву ще торік, що робила їх десятки разів. Головне — вибрати стиглі груші. Отже, нумо готувати.
Вам знадобиться:
- 3 груші;
- 2 столових ложки меду;
- 50 г сиру дорблю;
- 100 г волоських горіхів.
Приготування:
1. Розріжте груші навпіл, чайною ложкою видаліть серединку з насінням.
2. Духовку розігрійте до 200 градусів, груші покладіть зрізом догори на деко, полийте злегка медом. Можна додати до нього корицю.
3. Печіть під фольгою хвилин 20-30. Пробуйте їх виделкою, щоб були м’якими.
4. Як готові — знімайте фольгу, посипайте волоськими горіхами і дрібними шматочками сиру дорблю, його треба небагато. На три груші, тобто шість половинок, цілком вистачить 30-50 г сиру.
5. Ставте до духовки вже без фольги ще на 10 хвилин. Такий десерт буде смачний і гарячим, і холодним.
Смачного!
Більше рецептів читайте тут instagram.com/juliya_levicka