СуперІванка. Як донька Трампа за 100 днів стала першою леді США і взірцем для жінок

СуперІванка. Як донька Трампа за 100 днів стала першою леді США і взірцем для жінок

Фото: Reuters

ТСН.ua простежив життя доньки президента за час правління її батька через соцмережі.

Донька президента США Іванка Трамп має неабиякий вплив на свого батька та чоловіка Джареда Кушнера, який є старшим радником Білого дому, про що вже неодноразово писали західні ЗМІ. Подейкують, що саме через Іванку Трамп наказав нанести авіаудар по сирійській базі Шайрат у відповідь на хімічну атаку режиму Асада на Хан-Шейхун. До того у ЗМІ писали про те, що вона посприяла тому, аби промова президента США у конгресі була позитивною. Зазначимо, нещодавно вона стала неофіційним радником Білого дому.

Іванка Трамп бореться передусім за права та можливості жінок. Нещодавно вона відвідала міжнародний жіночий форум у Берліні, де разом з канцлером Німечини Ангелою Меркель та главою Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард обговорила підтримку для жінок-підприємців.

Також вона написала книжку про те, як досягати успіху. Коментуючи випуск книжки, донька президента США сказала, що завжди хотіла розширити можливості жінок у світі і за допомогою цього видання вона хоче їм допомогти досягти успіху.

Нагадаємо, що першим офіційним заходом в Білому домі для Іванки Трамп стала зустріч із прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, Дональдом Трампом та жінками-бізнесвумен. Під час цього заходу Трюдо заявив, що жінкам досі доводиться долати чимало перешкод на шляху професійного зростання. Донька президента США також виступала на круглому столі, більше того, вона допомагала відбирати учасниць заходу та визначати теми зустрічі.

Багато оглядачів переконані, що Іванка Трамп неформально виконує роль першої леді країни, частіше з'являючись на публіці та беручи участь в офіційних заходах, ніж дружина Трампа Меланія. У перші 100 днів правління батька Іванка не сходить зі сторінок преси. Вона присутня на багатьох офіційних перемовинах, в яких би не мала брати участі, зустрічається з впливовими політиками, громадськими діячами і бізнесменами.

ТСН.ua простежив життя доньки президента за час правління її батька через соцмережі. Ми відібрали найяскравіші пости, які з різних боків характеризують життя Іванки як доньки президента.

ДРУЖИНА І МАТИ

Жінка одружена з мільйонером Джаредом Кушнером. Пара має трьох дітей: доньку Арабеллу та двох синів Джозефа й Теодора. У своїх соцмережах жінка багато уваги приділяє своїм близьким. Вона розповідає про досягнення дітей та викладає світлини з ними зі святкувань та прогулянок.

НЕОФІЦІЙНИЙ РАДНИК

Іванка Трамп під час зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Донька президента на прес-конференції Дональда Трампа.

 

At the joint press conference with @realdonaldtrump and Prime Minister Netanyahu today at The White House.

Публикация от Ivanka Trump (@ivankatrump)Фев 15 2017 в 5:45 PST

Іванка Трамп разом з батьком відвідують "Боїнг".

 

Visiting @boeing in South Carolina with @realdonaldtrump today.

Публикация от Ivanka Trump (@ivankatrump)Фев 17 2017 в 1:27 PST

Вшанування місяця афроамериканської історії.

Зустріч із провідними виробничими керівниками з розвитку трудових ресурсів.

 

Great session this morning with leading manufacturing CEOs on workforce development

Публикация от Ivanka Trump (@ivankatrump)Фев 23 2017 в 11:04 PST

Іванка Трамп разом з Лізою Філліпс, яка колись була безхатченком, утім перевернула своє життя, заснувавши власну компанію. Тепер Ліза допомагає місцевій громаді.

Іванка Трамп разом з донькою Арабеллою, батьком, губернатором Ріком Скоттом та секретарем Бетсі Девос відвідала католицьку школу в Орландо.

"Мене надихнули ці молоді дівчата у міжнародний день жінок", - написала Іванка.

Донька президента разом з бізнесвумен обговорила на зустрічі малий бізнес.

Іванка Трамп з "Бізнесвумен року" та генеральним директором компанії "Акорбі" Клаудією Мірца.

Іванка Трамп на зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та Дональдом Трампом, а також провідними генеральними директорами американських та німецьких компаній обговорили розвиток робочої сили.

Іванка Трамп зустрілася з Марією Мартінес, засновницею і генеральним директором Respira Inc., одного з найбільших постачальників клінічних респіраторних послуг та домашнього медичного обладнання.

Донька президента із випускниками програм освіти та стажування, розроблених компаніями, у Білому домі.

"Сьогодні ми вітаємо тих, хто отримав медалі за відвагу, чия доблесть і жертовність забезпечити свободу нашої країни. Дякую за вашу службу", - написала Іванка.

Іванка Трамп вшановує місяць історії жінок разом з секретарем Бетсі Девос та 450 учнями старших класів.

Зустріч із майором Скотті Смайлі, який втратив зір під час служби в Іраку, і його дружиною Тіффані. Майор Смайлі є першим військовим, який служить попри вади зору.

Працівники американського посольства у Берліні з дітьми.

Іванка Трамп відвідала компанію Siemens.

Донька президента вшанувала пам'ять жертв Голокосту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація