11 загиблих і майже сотня постраждалих: у Єгипті пасажирський потяг зійшов з рейок

Чотири вагони поїзда зійшли з рейок в місті Бенха.

У Єгипті в неділю, 18 квітня, внаслідок аварії з потягом Каїр - Мансура загинули щонайменше 11 пасажирів, а ще 98 людей отримали травми. 

Про це повідомляє Egypt Today.

Зазначається, що чотири вагони поїзда зійшли з рейок в місті Бенха в провінції Кальюбія. Усіх постраждалих евакуювали 60 машинами швидкої допомоги, вони перебувають у медзакладах Бенхи та Кальюба.

Як пише Youm7, лікарі оцінили ступінь тяжкості більшості травм (від переломів до різаних ран) як легкий та середній.

Президент країни Абдель Фаттах Ас-Сісі доручив провести розслідування катастрофи. Причини аварії залишаються невідомими.

За даними деяких ЗМІ, у зв'язку з інцидентом затримали щонайменше десятьох співробітників залізниці, зокрема машиніста та його помічника.

Зауважимо, що це третя аварія на єгипетській залізниці за місяць. Так, лише у середу в мухафазі Шаркія зійшов з рейок потяг, який також прямував з Каїра до Мансури, обійшлося без загиблих. 

Нагадаємо, що 26 березня внаслідок зіткнення двох потягів неподалік від міста Тахта в губернаторстві Сохаг загинули щонайменше 32 пасажири, а ще 108 осіб - постраждали. В межах розслідування цієї аварії затримали вісьмох залізничників.

Новини світу: на півдні Єгипту сталася масштабна аварія, в якій загинули щонайменше 20 людей

Новини світу: на півдні Єгипту сталася масштабна аварія, в якій загинули щонайменше 20 людей

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація