25 швів на обличчі та майже втрачене око: в Австралії кенгуру напав на жінку, яка вигулювала собаку

25 швів на обличчі та майже втрачене око: в Австралії кенгуру напав на жінку, яка вигулювала собаку

Фото: CNN

Австралійка не звинувачує тварину.

В Австралії жінці наклали 25 швів на обличчя і вона майже втратила око після того, як на неї напав великий кенгуру під час вигулу собаки.

Про це пише CNN.

Напад стався поблизу популярної пішохідної стежки у місті Водонга, штат Вікторія. Діна відпустила собаку з повідка, і тут її домашній улюбленець почав переслідувати великого кенгуру-самця. Австралійка вирішила втрутитися і спробувати забрати собаку.

Вона повернула праворуч, коли кенгуру напав на неї ззаду, поваливши її на землю. Тварина почала стрибати по жінці. Діна вирішила здатися мертвою і "просто почекати, поки все закінчиться".

Врешті-решт це спрацювало, і кенгуру залишив її з кров'ю, що лилася з голови. Потім перехожий допоміг їй підвестися і відвіз до лікарні.

Діні наклали 25 швів до обличчя, і вона сказала, що ледь не втратила око Їй довелося перенести операцію на ногах, у неї ще є подряпини та порізи по всій спині та руках.

Діна додала, що не звинувачує кенгуру, оскільки її собака переслідував його, викликавши напад.

"Кенгуру був абсолютно не винним, ми посягаємо на їхню екологію. Я могла відчути його паніку. Я справді відчувала його, бідолаха", – розповіла жінка.

Нагадаємо, в австралійському штаті Новий Південний Уельс невідомі вбили 20 кенгуру, задавивши їх машиною. Багато тварин були знайдені мертвими на газонах будинків місцевих жителів наступного ранку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація