Американський таблоїд погрожує опублікувати оголені фото найбагатшої людини світу Джефа Безоса

Американський таблоїд погрожує опублікувати оголені фото найбагатшої людини світу Джефа Безоса

Фото: Associated Press

Справа у чварах між Безосом і власником американського медіахолдингу.

Американський журнал National Enquirer погрожує власнику Amazon і найбагатшому бізнесмену планети Джефу Безосу оприлюднити його інтимні фотографії.

Про це він написав у власному блогу на medium.com.

Безос розповів у блогу, що власник медіахолдингу AMI Девід Пекер, в який входить таблоїд National Enquirer, має особисту непрязнь до бізнесмена через матеріал на Washington Post про зв'язки Пекера і його холдингу з Саудівською Аравією. Washington Post від 2013 року належить Джефу Безосу.

Як вказує найбагатший бізнесмен світу, керівництво AMI обіцяє оприлюднити фото, якщо видання Безоса не припинить розслідування щодо Пекера. Серед інтимних фотографій, які погрожують опублікувати, є селфі голяка у ванній, де Безос прикривається рушником, селфі у вузьких шортах чи штанях, з яких випирає член  у стані напіверекції, фото самого статевого члена, фото дівчини Безоса з сигарою, на якому вона начебто імітує оральний секс.

Сам бізнесмен заявив, що шантаж підтверджує "заслужену репутацію National Enquirer", який начебто завжди бере участь у політичних інтригах. 

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що очільник компанії Amazon Джеф Безос розлучається з дружиною Маккензі через зраду. Він більш ніж півроку зустрічався з іншою жінкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація