Англійська поліція може закрити в’їзд до Віндзора через наплив туристів на королівське весілля

Англійська поліція може закрити в’їзд до Віндзора через наплив туристів на королівське весілля

Фото: ТСН

У місті вже багато людей, які ночують просто на вулицях, аби зайняти зранку найкращі місця.

В Англії збільшується ажіотаж навколо королівського весілля принца Гаррі та Меган Маркл у суботу. Найвідданіші роялісти вже займають місця у першому ряду, щоб напевне побачити молодят, коли карета проїжджатиме повз, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Заради цього люди резервують собі валізами і кріслами окремі куточки, ставлять намети і навіть ночують просто неба. "Так, ми тут і лишаємося. Спатимемо на стільцях. Я маю змінний одяг для цього. Це вбрання лише на денний час", - пояснила одна з фанаток королівської родини. Весілля принца вони називають унікальною, цікавою і дуже веселою подією.

Меган Маркл визначилась, хто поведе її до вівтаря під час весілля з принцом Гаррі

Меган Маркл визначилась, хто поведе її до вівтаря під час весілля з принцом Гаррі

Наплив туристів очікується такий, що поліція попередила про можливість скасування зупинок поїздів на місцевій станції. У Віндзорі всі поверхні, на яких можна розмістити портрети принца Гаррі та Меган Маркл, стали весільними сувенірами – продають прапори, рушники, посуд, навіть копію обручки Меган. У кожній вітрині є бодай щось, пов’язане із весільною тематикою.

Ажіотаж пояснюється тим, що це, імовірно, останнє королівське весілля у Британії в найближчі 30 років, бо правнуки Єлизавети ще дуже маленькі, а одружуються тут найчастіше вже після 30. Сам Віндзорський палац і церква святого Георгія закриті для відвідувачів – там тривають останні приготування до свята, потрапити туди в суботу можна буде лише за спеціальними запрошеннями.

Нарешті  отримала розв’язку історія про те, хто ж супроводжуватиме наречену до вівтаря – це буде батько нареченого і потенційний майбутній король принц Чарльз. Рідний батько нареченої Томас Маркл у лікарні після термінової операції на серці – до медзакладу він потрапив після того, як його начебто зловили змові з папарацці, які полюють на подробиці життя його доньки. У результаті мати буде єдиною рідною людиною нареченої на весіллі.

Кореспондент ТСН Ольга Кошеленко

Повʼязані теми:

Наступна публікація