Аварійне приземлення літака: головні відео і всі подробиці інциденту з лайнером "Москва - Сімферополь"

Аварійне приземлення літака: головні відео і всі подробиці інциденту з лайнером "Москва - Сімферополь"

Фото: Associated Press

Пасажирський літак здійснив жорстке приземлення на кукурудзяне поле.

Пасажирський літак авіакомпанії "Уральські авіалінії", який прямував до Сімферополя, здійснив аварійне приземлення на кукурудзяне поле у Підмосков’ї через потрапляння до двигунів зграї птахів.

ТСН.ua зібрав подробиці, а також фото та відео з місця аварії літака.

Видео посадки А321 на кукурузное поле в Подмосковье. Снимает один из пассажиров. Судя по звуку, двигатели работают с перебоями.

Опубліковано Baza Середа, 14 серпня 2019 р.

За останніми даними МНС РФ, з 224 пасажирів, які перебували на борту авіалайнера, постраждали 55 осіб, з них 17 - діти. Нині госпіталізовані шестеро постраждалих. Як уточнили медики, у людей переважно забої різних областей, зокрема голови, шиї та кінцівок.

Саме повітряне судно також було пошкоджено під час жорсткого приземлення на "черево" з прибраними шасі, тому найближчим часом не буде виконувати польоти. Окрім цього з літака витекла тонна палива.

Самолёт Уральских Авиалиний совершил экстренную посадку в кукурузном поле в Раменском.

Опубліковано Mash/Мэш Середа, 14 серпня 2019 р.

Як повідомили в авіакомпанії, літак прямував до Сімферополя з аеропорту Жуковський і під час зльоту зіткнувся зі зграєю чайок. Після цього екіпаж повідомив про пожежу в двигуні, імовірно, через потрапляння птаха, і вирішив повернутися до аеропорту. Літак вдалося посадити за кілометр від злітно-посадкової смуги.

Наразі на місці аварії працюють медики та правоохоронці. Для розслідування причин інциденту сформовано спеціальну комісію, порушено кримінальну справу. Окрему комісію також сформували в Міжнародному авіаційному комітеті, яка вивчатиме записи з "чорних скриньок", які вже виявили непошкодженими.

Нагадаємо, інцидент стався вранці в четвер, 15 серпня. Літак А-321 "Уральських авіаліній", який виконував рейс "Жуковський (Москва) - Сімферополь" здійснив жорстку посадку після загоряння двигуна під час зльоту. У результаті постраждали десятки пасажирів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація