"АВК" припинила поставки цукерок німецькому партнеру через обгортку з рекламою ЧС-2018

"АВК" припинила поставки цукерок німецькому партнеру через обгортку з рекламою ЧС-2018

Фото: pixabay.com

Дизайном обгортки займається німецька компанія.

Український виробник солодощів "АВК" припинив поставки німецькій партнерській компанії Dovgan через обгортку цукерок Matroshka, на якій було зображено рекламу Чемпіонату світу 2018 у Росії.

Про це повідомляє прес-служба "АВК".

"Дизайн візуалізації тубуса не є розробкою компанії "АВК", макет створюється партнерами, виходячи з власних міркувань. За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку ухвалювати рішення з оформлення упаковок", - йдеться у повідмоленні.

Також у компанії повідомили, що Dovgan не попереджає українську компанію про контракти із магазинами чи мережами у Німеччині. 

"Ми розділяємо думку громадськості та обурення у соціальних мережах, що виникли внаслідок ситуації, яка склалася. Наразі будь-які поставки продукції до німецької фірми Dovgan GmbH призупинені. Крім того, кошти, виручені з реалізації цієї партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні", - додали у прес-службі "АВК".

Раніше Deutsche Welle повідомляло, що у Німеччині продаються набори цукерок Matroshka з рекламою Чемпіонату світу з футболу у Росії. На тубусі також написано "Смакують, як у Росії". У наборі можна побачити цукерки української компанії "АВК". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація