Байден розпочав збір коштів на президентську кампанію в США – ЗМІ

Байден розпочав збір коштів на президентську кампанію в США – ЗМІ

Фото: Associated Press

Політик попросив друзів скинутися грошима, які необхідні йому для старту.

Колишній віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден визначився щодо участі в президентських виборах 2020 року. Політик дійсно вирішив узяти в них участь, повідомляє The Wall Street Journal.

Видання оперує інформацією про те, що Байден звернувся щонайменше до шістьох впливових друзів і прихильників із повідомленням про намір балотуватися та проханням допомогти у формуванні бюджету цієї кампанії. Йдеться про вибудовування системи добровільних пожертв-внесків, котрі вже на початкових стадіях мають скласти разом кілька мільйонів доларів. При цьому Байден побоюється, що інші претенденти на балотування від Демократичної партії матимуть більші фінансові можливості для змагання за перемогу в праймеріз.

Як повідомлялося, минулого тижня один із американських конгресменів-демократів розповів журналістам про те, що Байден вирішив узяти участь у президентських виборах. Ще раніше американський мільярдер Уоррен Баффет оголосив про готовність підтримати на виборах президента США мера Нью-Йорка Майка Блумберга, однак той спростував свої президентські амбіції.

Через які життєві труднощі довелося пройти американському політику Джо Байдену

Через які життєві труднощі довелося пройти американському політику Джо Байдену

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
"Український" скандал у Вашингтоні
Наступна публікація