Бесеску відреагував на погрози Рогозіна: скільки він випив горілки?

Бесеску відреагував на погрози Рогозіна: скільки він випив горілки?

Бесеску звинуватив Рогозіна в неповазі до міжнародного права / Фото: pizzatravel.com.ua

Румунський президент заспокоїв своїх громадян.

Заяви віце-прем'єра Росії Дмитра Рогозіна про те, що він перетне Румунію на бомбардувальнику, говорять про неповагу до міжнародного права.

Про це заявив президент Румунії Траян Бесеску.

"Заяви Рогозіна викликають у мене однозначну реакцію. Треба б дізнатися, скільки горілки випив він, перш ніж зробити ці заяви. В іншому, це - типова казка в дусі Рогозіна з відсутністю поваги до міжнародного права, до всього, крім Росії-матінки. Все це - набір політика, час якого пішов, а він залишився з менталітетом часів сталінізму. Такий Рогозін", - заявив він.

При цьому президент додав, що громадянам Румунії не варто боятися заяви Рогозіна. "Румунське міністерство закордонних справ не може знати, чи зробив Рогозін цю заяву після вживання неабиякої кількості горілки, чи тверезим. Якби нам було відомо, чи був він п'яний, чи ні, ми могли б визначитися з відповіддю щодо його заяви", - сказав Траян Бесеску.

Раніше російський віце-прем'єр написав у соціальних мережах, що Румунія і Україна закрили свій повітряний простір для його літака. Рогозін додав, що наступного разу полетить на бомбардувальнику ТУ-160.

Повʼязані теми:

Наступна публікація