Білл Ґейтс сподівався отримати Нобелівську премію завдяки мільйонеру-педофілу - ЗМІ

Білл Ґейтс сподівався отримати Нобелівську премію завдяки мільйонеру-педофілу - ЗМІ

Фото: Associated Press

Колишні співробітники Фонду Ґейтса розповіли про сподівання свого боса отримати приз завдяки Епштейну, який мав хороші зв'язки з впливовими людьми.

Засновника Microsoft Білла Ґейтса викрили в бажанні отримати Нобелівську премію, використовуючи зв'язок з нині покійним мільйонером-фінансистом, засудженим педофілом і секс-торгівцем Джеффрі Епштейном.

Про те, що Ґейтс разом з Епштейном відвідували будинок голови Нобелівського комітету в 2013 році, ще 2020-го писало норвезьке видання DNMagasinet. Нині ж, після розлучення Ґейтса американське видання Daily Beast звернуло на це увагу і поспілкувалося з інформованими джерелами.

Білл Ґейтс із задоволенням проводив час у особняку Джеффрі Епштейна в Манхеттені, нібито шукаючи притулку від свого шлюбу та розмовляючи з оточенням сексуального злочинця про благодійність та інші теми, пише ЗМІ.

Але магнат Microsoft, можливо, шукав чергової вигоди, спілкуючись з Епштейном: Гейтс сподівався, що збоченець з хорошими зв'язками може допомогти йому забезпечити Нобелівську премію миру, заявив один із колишніх співробітників Фонду Ґейтса The Daily Beast.

Приз - "це те, що Білл хоче більше, ніж будь-що інше у світі", сказало джерело.

За його словами, комунікаційники Фонду були попереджені про стосунки Гейтса з Епштейном, і їм було сказано, що "це маневр з метою отримання Нобелівської премію миру".  "Навіть тоді люди знали, що цей хлопець не був чистим до скрипу", - додав ексспівробітник.

"Він (Ґейтс. - Ред.) думав, що Джеффрі зможе йому допомогти, що він буде знати потрібних людей або якийсь спосіб влаштує так, щоб отримати Нобелівську премію миру, - розповів колишній співробітник фонду Гейтса. - Я думаю, що він остаточно розчарувався, що це не вдалося".

Епштейн був відомим бізнесменом, який прожив бурхливе життя в оточенні мільярдерів, королівських осіб, знаменитостей, політиків та видатних вчених, включаючи нобелівських лауреатів Френка Вільчека, Джеральда Едельмана та Маррі Гелл-Мана. Дослідники продовжували брати гроші Епштейна, незважаючи на поширені повідомлення про його зловживання неповнолітніми дівчатами та молодими жінками. Але заможний бізнесмен приховував темну і жахливу таємницю. Він був сексуальним злочинцем. 

Нагадаємо, Білл Ґейтс і його дружина Мелінда заявили про розірвання шлюбу після майже 30 років спільного життя. Як розповіла сама Мелінда, вона розпочала готуватися до розлучення з засновником Microsoft Біллом Ґейтсом майже два роки тому через секс-скандал. Пара не уточнила причину розлучення, однак джерела видання повідомили, що Мелінда Ґейтс, крім іншого, була стурбована контактами її чоловіка з Джеффрі Епштейном.

Чому Білл Гейтс розлучається зі своєю дружиною Меліндою – "Секретні матеріали"

Чому Білл Гейтс розлучається зі своєю дружиною Меліндою – "Секретні матеріали"

Повʼязані теми:

Наступна публікація