Британська модель Ейлінг вирішила написати книгу про своє нашуміле викрадення

Британська модель Ейлінг вирішила написати книгу про своє нашуміле викрадення

Фото: instagram.com/chloeayling

Книгу можна буде прочитати вже навесні 2018 року.

Викрадена влітку британська модель Хлої Ейлінг заявила, що напише книгу про те, як її викрали та хотіли продати у сексуальне рабство.

Про це повідомляє news.com.au. 

Вона вирішила розповісти у книзі кожну дрібницю випробування, через яке їй довелося пройти. 

У липні дівчину заманили до Мілана на фальшиву фотосесію, а згодом викрали злочинці із банди "Чорна смерть". Після кількох днів полону викрадачі її випустили, бо дізналися, що у неї є син.

"Я провела дні, ридаючи через те, що сталося, будучи в страху за своє життя, вважаючи, що я буду продана як секс-рабиня... Я всього лише людина. Я хочу залишити це позаду, продовжити своє життя, створити новий шлях для себе, звільнитися від жахів, через які я пройшла", - каже жертва.

"Я не воїн або благодійник, але я людина, яка готова допомогти іншим, хто був в моїй ситуації. Я більше не хочу бути поміченою як Хлої Ейлінг - викрадена модель. Я відмовляюся бути навічно поміченої жертвою", - наголошує модель.

За словами видавця Джона Блейка, історія Хлої "настільки ж надихаюча і чарівна, як і огидна".

Книга "Шість днів" повинна бути опублікована навесні 2018 року.

Нагадаємо, юна британська модель Хлої Ейлінг сумнозвісно прославилася у Мережі після того, як її викрали та погрожували продати в сексуальне рабство.

Західні ЗМІ днями облетіла звістка про те, що злочинці із банди "Чорна смерть" протягом п'яти днів утримували дівчину та вимагали 300 тисяч євро викупу, або ж грозилися сексуальним рабством. Хлої залишилася живою дивом: на шостий день неволі викрадачі дізналися, що в заручниці є дворічний син. 

У Мілані злочинці викрали 20-річну модель та хотіли продати її на порно аукціоні

У Мілані злочинці викрали 20-річну модель та хотіли продати її на порно аукціоні

Повʼязані теми:

Наступна публікація