Британська поліція проігнорувала повідомлення рок-зірки-педофіла про бажання ґвалтувати дітей

Британська поліція проігнорувала повідомлення рок-зірки-педофіла про бажання ґвалтувати дітей

Фото: Getty Images

Співробітники Південного Уельсу не змогли вжити належних заходів щодо повідомлень. 

Британська поліція проігнорувала 11 підказок, які б могли вивести на слід рок-зірки-педофіла Яна Уоткіна.

Співробітники Південного Уельсу не змогли вжити належних заходів щодо восьми звітів та трьох протоколів розвідки від шести осіб у період від 2008 до 2012 року, пише Metro.

Одним із інформувальників поліції стала  екс-дівчина колишнього фронтмена групи  Lostprophets Джоан Міджазелікс, яка вперше повідомила офіцерів 2008 року, що вона отримала повідомлення від Уоткіна про його бажання сексуально зловживати дітьми.

Зазначається, що у звіті сказано, що телефон Уоткіна не був перевірений "на підставі того, що її повідомлення було зловмисним". Зокрема, у цих повідомленнях йшлося про те, що екс-учасник року-гурту хотів зґвалтувати 12-річну дівчинку і зайнятися сексом із двома малолітніми дівчатками-близнятками.

Окрім того, поліцейські також проігнорували фото маленької дівчинки зі смугою кокаїну в спальні Уоткіна. Чоловіка упіймали лише 2012 року. Він визнав 13 сексуальних правопорушень, у тому числі зґвалтування дитини, і був ув'язнений 2013 року на 29 років.

Поліція Південного Уельсу прийняла висновки доповіді. Після розслідування було вирішено, що один посадовець має справу з приводу грубої неправомірної поведінки, і двоє офіцерів мають справу щодо неправомірної поведінки.

Нагадаємо, раніше поліція Москви затримала 40-річного чоловіка, якого підозрюють у багаторічному сексуальному насильстві щодо неповнолітнього хлопчика.

Повʼязані теми:

Наступна публікація