"Це був фільм жахів". Reuters показало, як у Тегерані впав хмарочос під час масштабної пожежі

Постраждало щонайменше 38 пожежників.

У столиці Ірану, Тегерані, зайнявся один із найстаріших хмарочосів у країні. На порятунок прибули близько півсотні пожежників, але в розпал операції будівля завалилася, внаслідок чого рятувальники одержали чисельні поранення.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.12:00.

Під уламками можуть перебувати ще десятки людей, передають місцеві ЗМІ.

Агентство Reuters, своєю чергою, із посиланням на державне телебачення Ірану повідомляє, що поранення отримали щонайменше 38 пожежників. На момент займання більшість людей евакуювали з будівлі, однак пожежники намагалися взяти вогонь під контроль. Деякі з них залишилися у будівлі як у пастці.

"Ця будівля була однією з найдавніших в Тегерані. Plasco — дуже стара будівля в південному Тегерані. Це здебільшого комерційна будівля", — повідомили на державному ТБ Ірану про будівлю, якій уже понад 50 років.

Associated Press повідомило із посиланням на іранське державне ТБ про 30 загиблих пожежників.

Травмованих пожежників госпіталізували. За даними місцевого агентства Tasnim, це не вперше, коли в цій будівлі сталася пожежа. Цього разу займання відбулося на 9 поверсі. Наразі її локалізували.

Власник продуктового магазину, якого поліція змусила залишити будівлю, телефоном повідомив Reuters: "Це був нібито фільм жахів. Будівля завалилася просто в мене на очах".

Інше агентство Fars зазначило, що неподалік будівлі Plasco розташовані посольства Британії і Туреччини. Стовпи диму можна було бачити за кілька кілометрів від будівлі.

Нагадаємо, пожежа в одній із найстаріших будівель Тегерану розпочалася о 8 годині ранку за місцевим часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація