Через жарти про розлучення Путіна російський телеканал зняв з ефіру програму

Через жарти про розлучення Путіна російський телеканал зняв з ефіру програму

Телеканал зняв жартівливий сюжет на тему розлучення Путіних. / Фото: mashable.com

Сюжет був про те, які фотографії Президенту РФ варто показувати на сайтах знайомств після розлучення.

На Громадському телебаченні Росії зняли з ефіру один з випусків передачі "Соціальна мережа" через жартівливий сюжет на тему розлучення Володимира і Людмили Путіних. Про це заявив у Facebook ведучий програми Владислав Сорокін.

Він повідомив, що в знятому 7-го червня випуску містився сюжет про те, які фотографії Путіну варто показувати на сайтах знайомств після розлучення. Матеріал відсилав до підбірки фотографій Президента РФ, зробленої сайтом Mashable.com.

За словами ведучого програми, на "Соціальну мережу" надходили скарги від представників російської влади. Він також повідомив, що після одного з випусків, присвячених виборам мера Москви, керівництву Громадського телебачення телефонував один з віце-мерів Москви і висловлював своє невдоволення. Сам Сорокін вважає сюжет "живим", "нешкідливим" і "прособянинським".

Чи були після цього вжиті які-небудь заходи по відношенню до журналістів, не повідомляється. Однак сам Сорокін і його колега по програмі Катерина Вороніна пішли з Громадського телебачення після зняття випуску "Соціальної мережі" з ефіру.

Зазначимо, Громадське телебачення почало мовлення 19 травня 2013 року. Незабаром після запуску, канал, який створювався як альтернатива державним, розкритикували за шаблонність програм і неактуальність.

Повʼязані теми:

Наступна публікація