Чергова "пряма лінія" з Путіним відбудеться після його інавгурації - ЗМІ

Чергова "пряма лінія" з Путіним відбудеться після його інавгурації - ЗМІ

Фото: Reuters

Правда, точна дата інавгурації президента РФ поки невідома.

Новообраний президент РФ Володимир Путін планує провести чергову "пряму лінію" з громадянами після офіційного вступу на посаду.

Про це повідомляють "Известия" з посиланням на прес-секретаря глави держави Дмитра Пєскова.

"Відповідаючи на питання про заплановану дату проведення чергової "прямої лінії" Володимира Путіна, прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков сказав "Известиям", що вона відбудеться після церемонії інавгурації президента", - йдеться у публікації.

"Пряма лінія" - формат спілкування Путіна з населенням, представниками громадськості та експертами. Захід проводився і в 2008-2011 роках, коли Путін обіймав посаду голови уряду РФ.

Вибори Путіна: в ЄС заявили про невизнання голосування у Криму

Вибори Путіна: в ЄС заявили про невизнання голосування у Криму

Правда, точна дата інавгурації президента РФ поки невідома. За законом вона повинна відбутися не раніше, ніж на 30-й день після оголошення офіційних підсумків виборів ЦВК.

Наприклад, "пряма лінія" у 2016 році відбулася в 14-й раз. Найперша з них пройшла 24 грудня 2001 року. Тоді протягом 2 годин 20 хвилин Путін відповів на 47 питань. Цей формат спілкування став традиційним. Найтривалішою досі залишається "пряма лінія" 2013 року - 4 години 47 хвилин.

Повʼязані теми:

Наступна публікація