Черговий конфуз Кремля: у відео про новітню надзвукову ракету Путіна показали кадри з фільму 2007 року

Черговий конфуз Кремля: у відео про новітню надзвукову ракету Путіна показали кадри з фільму 2007 року

Фото: Reuters

Користувачі соцмереж помітили, що російські ракети націлені на американський штат Флорида.

Президент Росії Володимир Путін під час виступу перед Федеральними зборами, представляючи новітнє стратегічне озброєння, показав відеоролик із кадрами з фільму російського "Першого каналу" 2007 року, присвяченого ракеті "Сатана".

Знайомі кадри помітили користувачі соцмереж і оприлюднили відеодоказ.

"Можу із задоволенням проінформувати вас про те, що у недалекому майбутньому на озброєнні російської армії ракетних військ стратегічного призначення будуть поставлені новітні комплекси, котрі спроможні вражати цілі на відстані міжконтинентальної глибини з гіперзвуковою швидкістю і високою точністю, з високою маневреністю як за висотою, так і за курсом", - сказав президент РФ.

Водночас на сторінці "Лентач" Twitter зазначається, що також на відео зображено, як російські ракети бомбардують Флориду.

Автори повідомлення іронічно прогнозують, як російські чиновники терміново продають свою нерухомість.

Зазначимо, раніше віце-прем'єр-міністр РФ Дмитро Рогозін опублікував на своїй сторінці у Facebook фото екіпіровки російського "солдата майбутнього", яку нібито розробила держкорпорація "Ростех". Проте користувачі соцмереж стверджують, що картинка дуже схожа з кадром із комп'ютерної гри.

Нагадаємо, Путін під час послання до Федеральних зборів заявив про наявність у РФ гіперзвукової зброї. Також він сказав, що Росія зробила технологічний прорив, створивши ядерний ракетний комплекс для нейтралізації загроз військового потенціалу США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація