Чикаго сколихнула серія моторошних вбивств: чоловік застрелив чотирьох людей

Чикаго сколихнула серія моторошних вбивств: чоловік застрелив чотирьох людей

Фото: Поліція Чикаго / Chicago Police (Twitter)

Наразі невідомо, чи вбивства були якось пов'язані між собою.

Щонайменше чотири людини загинули внаслідок стрілянини, яка розпочалася в Чикаго і закінчилася в сусідньому Еванстоні (штат Іллінойс, США). Ще не менш ніж двох осіб поранено. Поліцейські ліквідували підозрюваного, який почав стріляти.

Про це повідомляє NBC.

Повідомляється, що спочатку підозрюваний зайшов у гараж і застрелив 30-річного чоловіка, який сидів у транспортному засобі. Жертва був студентом Чиказького університету, підтвердили чиновники.

Потім, за даними поліції, чоловік зайшов у житловий будинок та застрелив охоронця на смерть, а також поранив 77-річну жінку, яка перебувала всередині будівлі та виймала пошту.

Пізніше зловмисник викрав транспортний засіб, пограбував магазин і застрелив 20-річного чоловіка, той помер. Друга людина всередині закладу, 81-річна жінка, отримала вогнепальні поранення й у важкому стані була госпіталізована. 

Як повідомляється, згодом правопорушник вистрілив у голову 15-річній дівчині, яка їхала в авто з матір'ю. Дівчину у важкому стані доправили до лікарні. Звідти підозрюваний вирушив на північ до Еванстона.

Далі у ресторані в Еванстоні підозрюваний взяв у заручниці жінку, після чого вистрілив їй у голову. За повідомленнями поліції Чикаго, жінка померла від отриманих травм.

Підозрюваний отримав поранення після перестрілки з поліцейськими Еванстона. Потім його доправили до лікарні, де констатували його смерть, заявив начальник поліції Еванстона Демітрос Кук. Підозрюваного ідентифікували як Джейсона Найтґенґейла, 32 роки, він проживав у Чикаго.

Жоден офіцер поліції не постраждав в жодному з інцидентів, підтвердили органи влади.

Повʼязані теми:

Наступна публікація