Чоловік отруїв дівчину речовиною, яка міститься у щурячій отруті: вбивство схоже на трагедію в Україні

Чоловік отруїв дівчину речовиною, яка міститься у щурячій отруті: вбивство схоже на трагедію в Україні

Фото: pixabay.com

В Японії сталося вбивство, схоже на нещодавню трагедію в Україні.

В Японії 37-річного Кадзукі Міямото звинувачують у вбивстві 21-річної студентки Хінако Хамано, яке сталося у жовтні минулого року. Відомо, що чоловік додав до її напою талій, який міститься у щурячій отруті. Лише 1 грам талію може вбити дорослу людину. 

Про це пише BBC.

Нещодавно талій також виявили в організмі його родички, яка перебуває в комі від 2020 року. Проте поліція досі не з'ясувала мотив злочину та як чоловік роздобув отруйну речовину.

За даними слідства, Кадзукі Міямото, агент із нерухомості, дав дівчині, з якою вони були колегами, талій приблизно 11 або 12 жовтня, коли він був у неї вдома в Кіото.

За його словами, вони вечеряли 11 жовтня, а потім пішли додому до дівчини випити.

Хамано померла 15 жовтня 2022 року від гострої дихальної недостатності – у її блювотних масах і сечі виявили талій.

Поліція підозрює, що Міямото підлив отруту в напій Хамано, коли вони були самі в її квартирі. У смартфоні Міямото поліція виявила пошукові запити про талій ще до госпіталізації дівчини.

Нагадаємо, у Київській області жінка отруїла свого колишнього партнера талієм. Постраждали і жінки, серед яких була дружина іншого чоловіка, з яким підозрювана зустрічалася в минулому. Жінка надіслала жертвам алкоголь, який містив талій.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація