Декламував "Гамлета": стали відомі подробиці затримання дитини в Москві за читання віршів

Декламував "Гамлета": стали відомі подробиці затримання дитини в Москві за читання віршів

Фото: Медіазона

Хлопчика нібито забрали в поліцію за жебрацтво.

Стали відомі подробиці затримання малолітньої дитини в Москві за читання віршів.

Батько дитини Ілля Скавронскі розказав, що 10-річний хлопчик декламував уривки з "Гамлета".

Про це пише "Медиазона".

"Дружина сиділа, читала книгу, а дитина декламував "Гамлета". Під'їхав наряд міліції, про що вони розмовляли без її участі. Потім скрутили його, є відеозапис того, що відбувалося. Стали запихати — вона підійшла, намагалася перешкодити цьому", — розповів чоловік.

"ОВД-Инфо" повідомляє з посиланням на батька дитини, що хлопчика забрали в поліцію за жебрацтво. Скавронскі спростував таке припущення. Мовляв, дитина займається театральною діяльністю і для нього ці виходи на вулицю — це боротьба з комплексами.

Дитину одну посадили в поліцейську машину і відвезли в ОВД "Арбат". Туди ж приїхали його батьки. Батькові інкримінують статтю про невиконання батьками обов'язків щодо виховання, а матері — опір співробітникові поліції. Як зазначає Скавронскі, при затриманні поліцейські поводилися грубо і лаялися. В результаті спроб перешкодити затриманню сина у дружини -  порваний одяг і розбитий планшет.

Нагадаємо, що раніше у центрі столиці Москви на Красній площі силовики затримали як мінімум 10 активістів, які вголос читали текст Конституції Росії.

Згодом затриманих відпустили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація