Дні у компанії чудесних отрут: ймовірно отруєний активіст Верзілов вперше розповів про своє самопочуття

Дні у компанії чудесних отрут: ймовірно отруєний активіст Верзілов вперше розповів про своє самопочуття

Фото: Reuters

За його словами, він провів 12 днів "як у чорній дірі".

Член групи Pussy Riot та видавець російського інтернет-видання "Медиазона", яке займається правозахисною діяльністю, Петро Верзілов вперше розповів про своє самопочуття після того, як йому раптово стало зле і він перебував у критичному стані.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

"Тільки 3-ий день при відносній тямі - а перед тим 12 днів як в чорній дірі. Проводжу дні в дружній компанії чудесних отрут. Але ні Полоній-210, ні "Новачок", а щось нове і дивовижне!" - заявив Верзілов.

Нагадаємо, активіст групи Pussy Riot і видавець російського інтернет-видання "Медиазона" Петро Верзілов, який вибіг на поле під час фіналу чемпіонату світу з футболу в Росії, увечері 11 вересня потрапив до лікарні у важкому стані. Близькі активіста припускають, що його могли отруїти.

Згодом Верзілова доправили до клініки у Берліні, де ним займаються місцеві лікарі. За попередніми даними, скоріш за все, активіста отруїли, однак досі невідомо чим. Через деякий час стало відомо, що Верзілов займався розслідуванням вбивства російських журналістів у Цетральноафриканській Республіці (ЦАР).

Повʼязані теми:

Наступна публікація