До редакції CNN знову надіслали підозрілий пакет

До редакції CNN знову надіслали підозрілий пакет

Фото: Reuters

Цього разу пакунок надійшов до редакції телекомпанії у Атланті.

Ще один підозрілий пакет, адресований CNN, був перехоплений правоохоронцями у понеділок, 29 жовтня. Цього разу в Атланті. Про це повідомив президент телекомпанії Джефф Цукер.

За його словами, нині будівлі і співробітникам ніщо не загрожує. Поліція Атланти підтвердила перехоплення підозрілого пакету з поштового відділення.

Цукер також зазначає, що вся пошта, адресована організації, не надходить безпосередньо у будівлю телеканалу, а проходить попередню перевірку, тому пакет не міг би потрапити до редакції CNN навіть якби не був перехоплений на пошті.

Раніше вибухові предмети надіслали мільярдеру Джорджу Соросу, подружжю Білла та Гілларі Клінтонів, екс-президенту Бараку Обамі, колишньому директору ЦРУ Джону Бреннану, губернатору Нью-Йорка Ендрю Куомо та багатьом іншим. Майже всі вони є критиками діяльності президента США Дональда Трампа. Крім того, приміщення будівлі Time Warner у Нью-Йорку, де розташована редакція CNN, було евакуйовано 24 жовтня через знайдений вибуховий пристрій. Деякі пакунки досягали цілі, проте жоден не здетонував.

Підозрюваному у надсиланні саморобних вибухових пристроїв у США висунули звинувачення за п'ятьма пунктами. 56-річному жителю Флориди загрожує до 58 років в'язниці.

У США пакунок з вибухівкою відправили Джо Байдену та Роберту де Ніро

У США пакунок з вибухівкою відправили Джо Байдену та Роберту де Ніро

Повʼязані теми:

Наступна публікація