До виборів: La Reppublica дізналася терміни закінчення війни в Україні, яких хоче домогтися США

До виборів: La Reppublica дізналася терміни закінчення війни в Україні, яких хоче домогтися США

La Reppublica дізналася ймовірні терміни закінчення війни в Україні

США хочуть домогтися закінчення війни до кінця 2023 року.

США та деякі країни-члени ЄС хочуть домогтися закінчення війни в Україні до президентських виборів в Америці, а то й раніше. Саме тому вони посилили військову допомогу Києву.

Про це йдеться у статті  La Reppublica.

Зазначається, американські високопосадовці наполягають, щоб війна в Україні завершилася до кінця 2023 року, а дехто навіть хоче, щоб бойові дії закінчилися до осені. Разом із тим, у Вашингтоні побоюються, що може відбутися ескалація, тому зміцнюють дипломатичні зв'язки.

Бажання чимшвидше закінчити війну - вибори президента США, які заплановані на листопад 2024 року. У Вашингтоні не виключають, що президентом Америки може знову стати Дональд Трамп. "Людина, котра підштовхнула НАТО до межі самогубства". Ще одна причина, у США прагнуть надати ЄС більшої автономії у рамках НАТО. 

Щодо європейських країн, то, як пишуть автори матеріалу, найшвидше хочуть закрити питанння українсько-російської війни - Франція та Німеччина. А північно-східноєвропейська дуга на чолі з Польщею та Великою Британією, а також країнами Балтії і частково Скандинавії "продовжують наполягати на своєму". 

Саме через прагнення швидко закінчити війну в Україні деякі країни, у виданні не називають їх, підштовхують Україну сісти за стіл переговорів.

Як повідомляли раніше, американський генерал-майор у відставці Девід Болдвін вважає, що Україна, безперечно, переможе у війні, яку розв'язала Російська Федерація. За його словами, під час контрнаступу "побачимо колосальний успіх".

Читайте також: 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація