Доки в РФ затримують мітингувальників, Путін на триколісному мотоциклі у Криму катає "Гобліна"

Доки в РФ затримують мітингувальників, Путін на триколісному мотоциклі у Криму катає "Гобліна"

Доки в РФ затримують мітингувальників, Путін на триколісному мотоциклі у Криму катає "Гобліна"

Фото: t.me/Діоніс Терруаровіч Апостолакі

В анексованому Севастополі влаштували байк-шоу "Нічних вовків".

У російських містах, зокрема Москві та Петербурзі, в суботу відбуваються багатотисячні мітинги за вільні вибори і звільнення активістів, затриманих у справі про "масові заворушення". І сьогодні вже є затримання. Тим часом президент РФ перебуває в анексованому Криму.

У Севастополі сьогодні відбувається байк-шоу "Тінь Вавилона", організоване "Нічними вовками". Путін очолив колону байкерів. Президент у шкірянці сів за кермо триколісного мотоцикла "Урал". У коляску його мотоцикла сів "голова Ради міністрів" окупованого Криму Сергій Аксьонов, у кримінальних колах відомий як "Гоблін". Також президента супроводжував "т.в.о. губернатора" Севастополя Михайло Развожаєв.

"Байк-шоу "Тінь Вавилона" мотоклубу "Нічні вовки" стало 11-м за рахунком з тих, що проводилися на Кримському півострові; вперше байкери провели зліт у гори Гасфорта в 2009 році. Шоу "Нічних вовків" завжди носять патріотичну тематику: при підготовці заходів байкери ґрунтуються на сюжетах з радянської та російської історії, як правило, пов'язаних з важливими військовими перемогами. Цього року основу шоу "Тінь Вавилона" складе масштабне трюкове, піротехнічне та музичне дійство. Кульмінацією стане концерт за участю популярних російських артистів", - повідомляє пресслужба Кремля.

"У вас чудова традиція, пов'язана з підтримкою всього найкращого, що може бути в серці російської, руської людини, пов'язана з нашою чудовою, героїчною історією. Мені дуже приємно, що такі мужні, круті хлопці подають приклад молодим людям у нашій країні і показують їм, як потрібно ставитися до Росії", - сказав Путін на заході.

Байкери подарували Путіну хутряну шапку з екіпіровки "Нічних вовків".

Зазначимо, що "Нічні вовки" – це російська організація, що об'єднує до 5 тисяч мотоциклістів. На початку свого існування, за інформацію ЗМІ, під прикриттям ФСБ займалася наркотрафіком. Про це пише "Вікіпедія". Останнім часом "Нічні вовки" активно беруть участь у пропагандистських заходах на підтримку Путіна. "Нічних вовків" фінансував Кремль, спецслужби та злочинні кола Росії. "Нічні вовки" брали активну участь в інтервенції Росії в Криму, унаслідок чого підпали під санкції США та Канади.

Повʼязані теми:

Наступна публікація