"Дорогоцінний меч": Кім Чен Ин переконаний, що ядерна зброя захистить КНДР від агресії

"Дорогоцінний меч": Кім Чен Ин переконаний, що ядерна зброя захистить КНДР від агресії

Фото: Reuters

Він пообіцяв продовжувати розвивати економіку країни паралельно з розвитком збройової програми КНДР, незважаючи на посилення санкцій ООН.

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин назвав ядерну програму Пхеньяна "дорогоцінним мечем", покликаним захистити КНДР від агресії. 

Про це інформує "112.ua" з посиланням на Voice of America.

"Ядерна зброя є потужною силою стримування, яка гарантує суверенітет країни в умовах затяжних ядерних загроз американських імперіалістів", - заявив лідер КНДР.

За словами лідера КНДР, протистояння Північної Кореї з США, Японією, Південною Кореєю та іншими країнами у зв'язку з програмою Пхеньяну по створенню ядерної зброї являє собою "складну міжнародну ситуацію". Кім Чен Ин пообіцяв продовжувати розвивати економіку країни паралельно з розвитком збройової програми КНДР, незважаючи на посилення санкцій ООН, спрямованих на зниження доходів Пхеньяну від експорту.

Трамп ухвалив нові санкції проти КНДР

Трамп ухвалив нові санкції проти КНДР

За його словами, Північна Корея проходить через "випробування" в "суворій" ситуації, але, незважаючи на це, її економіка зростає.

Нагадаємо, раніше представник комітету миру в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні КНДР заявив, що Пхеньян готовий перетворити США "в море полум'я" в разі продовження нагнітання напруженості і ворожих дій США. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація