ДТП із заробітчанами у Польщі: у генконсульстві розповіли, скільки українців залишаються у лікарнях

ДТП із заробітчанами у Польщі: у генконсульстві розповіли, скільки українців залишаються у лікарнях

Стан однієї українки - тяжкий.

У польських лікарнях  й надалі перебувають четверо українців, які постраждали у ДТП, що сталася у четвер, 2 липня, поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства на півдні Польщі. Стан однієї пацієнтки, яка лікується у лікарні міста Ополє, залишається тяжким.

Про це Укрінформу повідомили у генконсульстві України у Кракові.

"Четверо громадян України, серед яких двоє водіїв автобусу, перебувають у лікарнях, де їм надається усіляка допомога. Найбільш постраждала громадянка України перебуває у лікарні міста Ополє (захід РП), нею опікується почесний консул України в цьому місті", - повідомили у генконсульстві.

Більшість громадян України не потребували госпіталізації. Після перевірки медиками фізичного стану громадян України перевезли до відпочинкового центру у населеному пункті Золотий Поток. Загалом там перебуває 25 осіб. Один з українських консулів від учора перебував з групою постраждалих українців.

За уточненою інформацією, український автобус прямував за маршрутом Запоріжжя - Свіноуйсцє (північний захід Польщі). Ним їхали громадяни Україну на роботу до Польщі. Компанія перевізника з Тернополя вже надала українцям автобус.

Як повідомили Укрінформу у центрі кризового реагування воєводи Сілезького воєводства, загалом у лікарнях після ДТП ще перебувають шестеро осіб. Їх стан здоров’я стабільний, від учора він не погіршився. Українцям, які перебувають у відпочинковому центрі, у п’ятницю зробили тести на наявність коронавірусу.

Нагадаємо, 2 липня повідомлялося, що у Сілезькому воєводстві Польщі пасажирський автобус з 40 українцями зіткнувся з двома вантажівками. У ДТП постраждали 36 осіб.

ДТП із заробітчанами у Польщі: автобус зіштовхнувся з двома вантажівками

ДТП із заробітчанами у Польщі: автобус зіштовхнувся з двома вантажівками

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація